Rooibos – „sladká strana Jižní Afriky“ Čaj Rooibos, který se pije v Jižní Americe s troškou mléka a lehce slazený si postupem času získal oblibu také u evropanů. Červený čaj...
Rooibos – „sladká strana Jižní Afriky“ Čaj Rooibos, který se pije v Jižní Americe s troškou mléka a lehce slazený si postupem času získal oblibu také u evropanů. Červený čaj...
Rooibos – „sladká strana Jižní Afriky“ Čaj Rooibos, který se pije v Jižní Americe s troškou mléka a lehce slazený si postupem času získal oblibu také u evropanů. Červený čaj chutná sladce-ovocně a i během delšího luhování nehořkne.
Neporazitelný je tento čaj s trochou šlehačky a slazený medem, obzvláště chutný také kořeněný skořicí nebo vanilkou. S vychlazeným rooibosem, hroznovou šťávou, jablečnou šťávou, jablky a hrozny můžete vykouzlit výborné bowle, které může při příštích narozeninách určitě chutnat malým i velkým.
Rooibos k jídlu: ať už Rooibos přírodní, vanilka nebo čokoládové políbení – ve všech jeho variacích je rooibos vynikajícím dezertním čajem. Rooibos přírodní se ostatně hodí také ke sladce-pikantním nebo sladce-ostrým jídlům: chutná tudíž jemně k některý orientálním pokrmům jako je marokánské Tajines, které se často připravuje se sušenými plody.
Návod k přípravě: čajový sáček na šálek (cca 200 ml), přelejte vroucí vodou a nechte 5-10 min. luhovat. Skladovat v suchu a chladu.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.