Plná, hřejivá oříšková chuť a výrazné aroma zeleného praženého čaje. Čaj vyrobený ze zralých lístků sbíraných mimo sezónu čaje Sencha. Sklizené listy se srolují, suší a při...
Plná, hřejivá oříšková chuť a výrazné aroma zeleného praženého čaje. Čaj vyrobený ze zralých lístků sbíraných mimo sezónu čaje Sencha. Sklizené listy se srolují, suší a při...
Plná, hřejivá oříšková chuť a výrazné aroma zeleného praženého čaje. Čaj vyrobený ze zralých lístků sbíraných mimo sezónu čaje Sencha. Sklizené listy se srolují, suší a při vysoké teplotě praží. Hojicha BIO od výrobců Mitoku navíc obsahuje malé množství větviček, které čaji dodávají celistvost. Návod na přípravu čajů Hojicha a Kukicha
Hojicha BIO a Kukicha BIO patří mezi japonské čaje, které jsou nejjednodušší na přípravu. Tyto pražené čaje je možné také povařit. - pro přípravu dvou šálků nasypeme do čajové konvičky dvě čajové lžičky čaje (nebo i více, podle naší chuti) a zalijeme 300 ml vroucí vody
necháme louhovat 2 minuty (případně 3 – 5 minut pro silnější chuť čaje) a scedíme
čaj si můžeme vychutnat horký ale i vychlazený
Složení 100% pražený japonský zelený čaj BIO
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.