Hojicha BIO
- plná, hřejivá oříšková chuť a výrazné aroma zeleného praženého čaje
- čaj vyrobený ze zralých lístků sbíraných mimo sezónu čaje Sencha
- sklizené listy se...
Hojicha BIO
- plná, hřejivá oříšková chuť a výrazné aroma zeleného praženého čaje
- čaj vyrobený ze zralých lístků sbíraných mimo sezónu čaje Sencha
- sklizené listy se...
plná, hřejivá oříšková chuť a výrazné aroma zeleného praženého čaje
čaj vyrobený ze zralých lístků sbíraných mimo sezónu čaje Sencha
sklizené listy se srolují, suší a při vysoké teplotě praží
Hojicha BIO od výrobců Mitoku navíc obsahuje malé množství větviček, které čaji dodávají celistvost
Návod na přípravu čajů Hojicha a Kukicha
Hojicha BIO a Kukicha BIO patří mezi japonské čaje, které jsou nejjednodušší na přípravu. Tyto pražené čaje je možné také povařit. - pro přípravu dvou šálků nasypeme do čajové konvičky dvě čajové lžičky čaje (nebo i více, podle naší chuti) a zalijeme 300 ml vroucí vody
necháme louhovat 2 minuty (případně 3 – 5 minut pro silnější chuť čaje) a scedíme
čaj si můžeme vychutnat horký ale i vychlazený
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.