Čierny čaj English Afternoon, sypaný.
Návod na přípravu: 1 sáček / lžičku na 250ml šálek, zalít vodou 100°C, louhovat 3-5 minut
Čaj vzniká spracovaním listov čajovníka. Z...
Čierny čaj English Afternoon, sypaný.
Návod na přípravu: 1 sáček / lžičku na 250ml šálek, zalít vodou 100°C, louhovat 3-5 minut
Čaj vzniká spracovaním listov čajovníka. Z...
Návod na přípravu: 1 sáček / lžičku na 250ml šálek, zalít vodou 100°C, louhovat 3-5 minut
Čaj vzniká spracovaním listov čajovníka. Z botanického hľadiska je čajovník (lat. Camellia sinensis) stálezelený krík, dorastajúci v prírode do výšky 5 až 15 metrov, výnimočne až okolo tridsať metrov. Na plantážach sú kríky udržiavané do výšky okolo jedného metra. Umožňuje to pohodlnejší zber čajových lístkov, mechanizáciu zberu a zvyšuje úrodu.
Divoký čajovník rástol v juhovýchodnej Ázii, pri hraniciach Číny a Indie. Ako domestikovaná r
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.